Aanvraag omgevingsvergunning van 12 februari 2024 voor aanpassing waterloop WL 02199- vergroten van bestaande duikers en putten en verduikeren van gedeelte waterloop; tussen Zieneschstraat en Beatrixstraat te Haaksbergen. De aanvraag heeft als dossiernummer Z-2448970.

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning van 12 februari 2024 voor aanpassing waterloop WL 02199- vergroten van bestaande duikers en putten en verduikeren van gedeelte waterloop; tussen Zieneschstraat en Beatrixstraat te Haaksbergen. De aanvraag heeft als dossiernummer Z-2448970..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Waarom laat het dagelijks bestuur u dit weten? Een omgevingsvergunning wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om activiteiten of werkzaamheden uit te voeren op of bij waterstaatswerken (bijvoorbeeld een watergang of waterkering) of het onttrekken of lozen van oppervlaktewater of grondwater in beheer bij het waterschap. Met dit bericht (kennisgeving) laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren. Hoe gaat het verder? Waarschijnlijk neemt het waterschap binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag een definitief besluit over het verlenen van de omgevingsvergunning. Als het waterschap van de gevraagde omgevingsvergunning heeft verleend, laat het waterschap dat weten met een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u hierop reageren (bezwaar maken). U kunt nu nog niet reageren. Informatie of vragen over de aanvraag van de Omgevingsvergunning? U kunt op dit moment de aanvraag van de omgevingsvergunning bekijken en vragen stellen. U kunt hiervoor bellen met het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

 

Onderwerp: watervergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 15-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. 2311310b44a8de3f3194113c3677adec

Gerelateerde berichten