Gemeente Altena – Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning nabij Waterfront en Veense Put in Veen

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Altena – Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning nabij Waterfront en Veense Put in Veen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Altena heeft besloten om de beslistermijn te verlengen voor de omgevingsvergunning voor   1. Veen: nabij Waterfront en Veense put kadastrale aanduiding ABG00E3928, woning bouwen (2024-000208); verzonden op 20 februari 2024. Waarom publiceren wij dit bericht? Wij nemen meestal binnen 8 weken een besluit over een aanvraag voor een omgevingsvergunning. We kunnen deze termijn verlengen met 6 weken. Met dit bericht laten we u weten dat wij 6 weken langer nodig hebben om een besluit te nemen. Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laten we u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? We nemen binnen 6 weken een besluit. Als wij de vergunning verlenen, dan publiceren we opnieuw een bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 0183 – 51 61 00.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 01-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. 2e49d4396562eba0a184dcc35f3bd007

Gerelateerde berichten