2Neighbours

2Neighbours is een IT-consultancy gelegen aan Midden Engweg in Putten.

Meer informatie over 2Neighbours in Putten

2Neighbours biedt oplossingen op het gebied van websites, webshops en maatwerk. Ze helpen klanten bij het vinden van de juiste online oplossing en gaan in gesprek om te bepalen wat het beste bij hen past. Het team van 2Neighbours bestaat uit Yannick van Soest en Niels Beijnen, maar ze worden ook regelmatig versterkt door stagiairs. Niels houdt zich vooral bezig met de achterkant van websites en online systemen, terwijl Yannick zich richt op de voorkant en het aantrekkelijk maken van systemen. Ze zijn enthousiast om samen met klanten iets moois te maken en blinken uit in service en advies. Voor vragen of contact kunnen klanten bij hen terecht.

Wil je weten wat 2Neighbours verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2Neighbours of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Neighbours? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Neighbours het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar 2Neighbours reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2Neighbours

Bezoekers bekeken ook