Toestemming voor het bouwen van een put als vulpunt voor de Noodstroomaggregaat voor de Rechtbank op de locatie Stek 30 Dordrecht zaaknummer Z-23-428520

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het bouwen van een put als vulpunt voor de Noodstroomaggregaat voor de Rechtbank op de locatie Stek 30 Dordrecht zaaknummer Z-23-428520.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Dordrecht heeft een omgevingsvergunning verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het bouwen van een put als vulpunt voor de Noodstroomaggregaat voor de Rechtbank op de locatie Stek30 te Dordrecht.   Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.   Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt de gemeente tot 9 oktober 2023 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres van de gemeente Dordrecht de website www.dordrecht.nl. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14 078.   Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente Dordrecht een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht (Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam).   U kunt ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening instellen bij genoemde rechtbank via de website van De Rechtspraak (www.rechtspraak.nl/Uw-Situatie/Naar-de-rechter/Rechtszaak-starten). Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 362 6000. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 08-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. 3f5d8c5ac0f9d04be61c302fbe184835

Gerelateerde berichten