Aanvraag vergunning voor het bouwen van een put als vulpunt voor de Noodstroomaggregaat voor de Rechtbank op de locatie Stek 30 Dordrecht zaaknummer Z-23-428520

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het bouwen van een put als vulpunt voor de Noodstroomaggregaat voor de Rechtbank op de locatie Stek 30 Dordrecht zaaknummer Z-23-428520.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Gemeente Dordrecht heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het bouwen van een put als vulpunt voor de Noodstroomaggregaat voor de Rechtbank op de locatie Stek30 te Dordrecht.   Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.   Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? Waarschijnlijk neemt de gemeente voor 4 september 2023 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de gemeente van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de gemeente van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.   Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 14078.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 08-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. 434c65c5a3986882902a581fa18f7aac

Gerelateerde berichten