Aanvraag vergunning voor het wijzigen van de bestemming naar kinderdagverblijf aan Gedempte Putten 24, 8754 EH Makkum

DePuttengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het wijzigen van de bestemming naar kinderdagverblijf aan Gedempte Putten 24, 8754 EH Makkum.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Súdwest-Fryslân heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het wijzigen van de bestemming naar kinderdagverblijf aan Gedempte Putten 24, 8754 EH Makkum. Het zaaknummer is CLZ-00004587. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 24-02-2024. De gemeente neemt daarover waarschijnlijk voor 22-04-2024 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 14 0515.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op dePuttengids.nl op 29-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Putten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie dePuttengids.nl
Redactie dePuttengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Putten
  2. 9d5983d927bc78aeee3b0d0feffaf6dc

Gerelateerde berichten