Alex Timmerman Klus- en Timmerbedrijf

Alex Timmerman Klus- en Timmerbedrijf is een Klusbedrijf gelegen aan Van Essenstraat 8 in Putten.

Meer informatie over Alex Timmerman Klus- en Timmerbedrijf in Putten

Klus- & Timmerbedrijf Alex Timmerman uit Putten is gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel grote als kleine klussen, renovaties en verbouwingen in en om het huis, kantoor of werkplaats. Veel mensen hebben vaak kleine klusjes die blijven liggen omdat ze te druk zijn, er geen zin in hebben, niet weten waar te beginnen of simpelweg twee 'linkerhanden' hebben. Het vinden van een echte vakman voor kleine klussen is vaak moeilijk, maar bij Alex Timmerman bent u altijd in goede handen. Hij staat garant voor professionaliteit en kwaliteit dankzij zijn grote gedrevenheid, jarenlange kennis en ervaring. Bovendien is hij gespecialiseerd in het maken, plaatsen en oplossen van storingen van rolluiken, rolhorren en zonwering techniek. Voor een vrijblijvende afspraak om uw klus, renovatie of verbouwing te bespreken, kunt u contact opnemen met Alex Timmerman via telefoonnummer 06 40 959 301 of via e-mail info@alex-timmerman.nl.

Wil je weten wat Alex Timmerman Klus- en Timmerbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alex Timmerman Klus- en Timmerbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alex Timmerman Klus- en Timmerbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alex Timmerman Klus- en Timmerbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Alex Timmerman Klus- en Timmerbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alex Timmerman Klus- en Timmerbedrijf

Bezoekers bekeken ook