AMI Kappers Putten

AMI Kappers Putten is een Kapper gelegen aan Verlengde Dorpsstraat 5 in Putten.

Meer informatie over AMI Kappers Putten in Putten

Bij AMI Kappers Putten ben je altijd welkom, met of zonder afspraak. De salon biedt persoonlijke aandacht, goed advies en creativiteit. Ze geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat je je happy voelt. De kappers zijn op de hoogte van de laatste trends en bieden een breed scala aan behandelingen voor mannen, vrouwen en kinderen. Je kunt altijd gezellig zonder afspraak binnenlopen of online een afspraak maken. Daarnaast biedt AMI Kappers ook studentenkorting. Op vertoon van een studentenpas betaal je minder voor een knipbehandeling en ontvang je 10% korting op andere behandelingen. Je kunt AMI Kappers volgen op social media en je aanmelden om nieuwe trends en tips te ontvangen. Ze bieden ook duurzaamheid, hebben verschillende zekerheden en werken samen met Stichting Haarwensen.

Wil je weten wat AMI Kappers Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar AMI Kappers Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Putten

Bezoekers bekeken ook