Annick Ligtermoet Photography

Annick Ligtermoet Photography is een Fotostudio gelegen aan Huybertsenweg 88 in Putten.

Meer informatie over Annick Ligtermoet Photography in Putten

Welkom bij 'Not to leave behind' van 16.6.-23.6. in Kalleria, Helsinki. Bekijk hier het hele project. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerwerk, de 'Koivula' serveerborden. De borden hebben een textuur die doet denken aan rotsachtige kliffen hier in Finland en zijn geglazuurd met een berkenasglazuur van het zomerhuis, Koivula. Voor meer foto's, ga hier naartoe. Nieuw werk in 'Keramiek'; 'Ash' sculpturale vazen, houtgestookte steengoed, 2021. Ik volg momenteel een tweejarige opleiding tot keramiekambachtsman, waarbij ik werk aan de grens tussen functioneel en niet-functioneel. Deze lente (2019) werk ik bij de Aalto University of Arts and Design als zeewieronderzoeksassistent van professor Julia Lohmann en de afdeling Zeewier. 'Het getij is de hartslag van onze planeet.' - Sini Mononen over 'Tidevann' in Helsingin Sanomat. 'Tidevann' bij Huuto Gallery in Helsinki. Ga hier naartoe om alle afbeeldingen te zien. 'Tidevann', een samenwerkingsproject met Gry Rask Sørensen, is te zien bij Huuto Gallery in Helsinki van 01.02.-24.02.2019. Voor meer informatie, ga naar: https://www.galleriahuuto.fi/en/annick-ligtermoet-gry-rask-sorensen/. Twee werken uit 'Nocturnes' zijn te zien in de nieuwste publicatie van de Archeology of Photography Foundation in Warschau, Polen.

Wil je weten wat Annick Ligtermoet Photography verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Annick Ligtermoet Photography of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Annick Ligtermoet Photography? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Annick Ligtermoet Photography het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Annick Ligtermoet Photography reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Annick Ligtermoet Photography

Bezoekers bekeken ook