Athena Consultancy BV

Athena Consultancy BV is een IT-consultancy gelegen aan Poststraat 9D in Putten.

Meer informatie over Athena Consultancy BV in Putten

AFAS biedt verschillende diensten aan, zoals detachering, consultancy, business consultancy en support. Bij detachering kunnen zij tijdelijke HR/Payroll of Finance expertise bieden met AFAS kennis, bijvoorbeeld tijdens afwezigheid van eigen personeel of tijdens de implementatiefase van AFAS Software. De gecertificeerde consultants van AFAS kunnen organisaties adviseren en ondersteunen bij het optimaliseren van hun AFAS Software omgeving, zodat de organisatie snel zelfstandig en efficiënt kan werken met de nieuwe mogelijkheden. Daarnaast is het ook belangrijk om een beheersorgnisatie rondom AFAS Software in te richten, waarbij AFAS Business Consultancy kan helpen. Ze zorgen voor een goede borging van kennis, stroomlijnen de communicatie en beheren op een efficiënte manier de financiën rondom AFAS. Klanten zijn positief over de samenwerking met AFAS en prijzen de gedrevenheid, deskundigheid en resultaatgerichtheid van de consultants. Daarnaast heeft AFAS ook vacatures voor AFAS Consultants, die kennis hebben van AFAS Software en een brede interesse hebben in bedrijfsprocessen. Ze zoeken iemand die initiatief durft te nemen, zelfstandig is en authentiek is.

Wil je weten wat Athena Consultancy BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Athena Consultancy BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Athena Consultancy BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Athena Consultancy BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Athena Consultancy BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Athena Consultancy BV

Bezoekers bekeken ook