Auerhaan

Auerhaan is een Kampeerterrein gelegen aan Oude Garderenseweg 24-A in Putten.

Meer informatie over Auerhaan in Putten

Recreatiepark de Auerhaan, gelegen in het mooie dorp Putten op de Veluwe, staat bekend om zijn natuur en rust. Het park grenst aan de bosrand en biedt verschillende wandel- en fietspaden om van de omgeving te genieten. Op de ruime kavels staan prachtige recreatiewoningen waar mensen de zomervakantie doorbrengen of regelmatig genieten gedurende het jaar. In de nabije toekomst zal de Auerhaan worden uitgebreid met een Bed & Breakfast, waar gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt en een gastvrije ambiance. Daarnaast biedt het park de Greenhouse, een moderne, duurzame en energiezuinige woning, gebouwd met revolutionaire PIR sandwichpanelen. Het park ligt ook in de buurt van de Veluwerandmeren, waar verschillende recreatiemogelijkheden zijn, zoals kitesurfen en motorboottochten. Strandparc Nulde, direct gelegen aan het Veluwemeer, biedt de mogelijkheid om het water op te gaan met een boot, waterfiets of kano. Het Speulderbos is een prachtig natuurgebied met oude en kronkelende eiken, waar vogels, herten en wilde zwijnen kunnen worden gespot. Kortom, Recreatiepark de Auerhaan is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuur en rust.

Wil je weten wat Auerhaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auerhaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auerhaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auerhaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Auerhaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auerhaan

Bezoekers bekeken ook