B&B Casaprisco

B&B Casaprisco is een Bed & Breakfast gelegen aan Kiefveldersteeg 14 in Putten.

Meer informatie over B&B Casaprisco in Putten

B&B Casaprisco is een Bed en Breakfast gelegen op de grens van de vroegere Zuiderzee en de Veluwe, net ten noordwesten van Putten. De B&B biedt een prachtig uitzicht op het natuurlijke coulisselandschap en is ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers. De omgeving is rustig en de gastheren zijn gastvrij. De B&B beschikt over luxe faciliteiten, zoals een bubbelbad, een smart tv en gratis wifi. Daarnaast zijn er verschillende dieren aanwezig op het erf, zoals schapen, kippen en lammetjes. De B&B is recent opgeknapt en heeft een romantische uitstraling. Kortom, B&B Casaprisco is een paradijselijke plek om even helemaal tot rust te komen.

Wil je weten wat B&B Casaprisco verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B Casaprisco of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B Casaprisco? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B Casaprisco het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar B&B Casaprisco reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B Casaprisco

Bezoekers bekeken ook