Bakkerij Schreuder

Bakkerij Schreuder is een Bakkerij gelegen aan Klaas Bosstraat 3A in Putten.

Meer informatie over Bakkerij Schreuder in Putten

Bakkerij Schreuder is op zoek naar winkelmedewerkers, magazijnmedewerkers en een broodbakker. Ze hebben verschillende specialiteiten zoals Het stille wold, De kleine hul, De witte boterpol, Uddelermeertje, Notentaartje, Kroonjuweeltje en Veluwse bonk. Daarnaast bieden ze ook ambachtelijke producten aan van Bijzonder & Puur van (zorg)boerderij De Eekhoeve, honing van de Veluwe van imkerij Fam. Kok in Uddel en 3-sterren Beter Leven eieren van Boer Dik van pluimveehouderij Verbeek Vaassen. Verder organiseren ze activiteiten zoals fietsen en wandelen op de Veluwe. Bakkerij Schreuder heeft ook de titel Top Bakker van het jaar 2022 gewonnen tijdens het Bakkersfestijn van Top Bakkers. Ze leveren dagverse producten aan verschillende bedrijven en hebben verschillende winkels in Uddel, Apeldoorn, Garderen, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet, Putten en Voorthuizen.

Wil je weten wat Bakkerij Schreuder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Schreuder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Schreuder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Schreuder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Bakkerij Schreuder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Schreuder

Bezoekers bekeken ook