Bakkerij Van Dongen

Bakkerij Van Dongen is een Bakkerij gelegen aan Verlengde Dorpsstraat 7 in Putten.

Meer informatie over Bakkerij Van Dongen in Putten

Bakkerij van Dongen is een ambachtelijke bakker op de Veluwe met 8 vestigingen en een catering service. Ze hebben twee productielocaties waar dagelijks verse en heerlijke producten worden gemaakt en naar de winkels worden gebracht. Het uitgangspunt van de bakkerij is altijd kennis en ambacht. Ze hebben verschillende specialiteiten, zoals de bekende tompoucen met banketbakkersroom en slagroom, saucijzenbroodjes met roomboter bladerdeeg en gehakt, en de Veluwse Wolfjes bonbons met caramelvulling. Daarnaast bieden ze ook allergievrij brood aan, dat E-nummer- en lactosevrij is. Bakkerij van Dongen is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers en je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van hun laatste aanbiedingen.

Wil je weten wat Bakkerij Van Dongen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Van Dongen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Van Dongen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Van Dongen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Bakkerij Van Dongen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Van Dongen

Bezoekers bekeken ook