Beadare Beads & Jewelry

Beadare Beads & Jewelry is een Kralenwinkel gelegen aan Kerkstraat 32 in Putten.

Meer informatie over Beadare Beads & Jewelry in Putten

Beadare Beads & Jewelry is een winkel waar je de mooiste sieraden kunt vinden. Het merendeel van de sieraden komt uit het eigen atelier, maar er wordt ook op maat gewerkt. Het doel is om de perfecte match te vinden tussen het sieraad, de kleding en jouw persoonlijke stijl. Daarnaast biedt Beadare ook workshops aan waar je op een creatief avontuur kunt gaan in de wereld van het sieraden maken. Ze begeleiden je met tips, adviezen en verhalen. Kralen spelen een belangrijke rol in de winkel, omdat ze al sinds mensenheugenis verhalen vertellen. Je kunt je eigen verhaal maken door iets moois van kralen te maken en dit met hen te delen. Beadare biedt ook reparaties aan voor sieraden op draad of elastiek, met een specialisatie in het knopen van parelkettingen. Daarnaast hebben ze een collectie handgemaakte kunsthars sieraden van ZSISKA, die bekend staan om hun opvallende kleurgebruik en luxe afwerking. Ook bieden ze sieraden van Kazuri aan, een fairtrade project dat alleenstaande moeders in Kenia werk, inkomen en gezondheidszorg biedt. En tot slot hebben ze See You Gedenksieraden, waarmee je mooie herinneringen altijd bij je kunt dragen, zoals een vingerafdruk, schelp of as van een dierbare.

Wil je weten wat Beadare Beads & Jewelry verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beadare Beads & Jewelry of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beadare Beads & Jewelry? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beadare Beads & Jewelry het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Beadare Beads & Jewelry reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beadare Beads & Jewelry

Bezoekers bekeken ook