Binnentuin over God

Binnentuin over God is een Kerk gelegen aan Hunnenweg 67 in Voorthuizen.

Meer informatie over Binnentuin over God in Voorthuizen

Ontdek in de Binnentuin over God een unieke uitbeelding van het christelijk geloof. Wandel langs prachtige rotspartijen en grotten en zie God de Vader als Schepper, Jezus Christus als de Weg en de Heilige Geest als het vernieuwende Water. Tijdens een rondleiding van ongeveer 2 uur, inclusief begeleiding, kunt u genieten van deze bijzondere ervaring. Aan het begin en het einde van de rondleiding staat er koffie klaar en na afloop heeft u de mogelijkheid een gift te geven om de kosten te dekken en zo nog meer mensen te kunnen bereiken. Voor rolstoelgebruikers of begeleiding in een andere taal is reserveren mogelijk via info@binnentuinovergod.nl.

Wil je weten wat Binnentuin over God verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Binnentuin over God of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Binnentuin over God? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Binnentuin over God het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Binnentuin over God reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Binnentuin over God

Bezoekers bekeken ook