Blokker Putten

Blokker Putten is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Kerkstraat 4 in Putten.

Meer informatie over Blokker Putten in Putten

Bij Blokker Kerkstraat in Putten vind je een ruim assortiment aan betaalbare artikelen voor wonen, koken, bakken, eten en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets, koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Daarnaast bieden ze ook huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Ze hebben ook prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen om het huis georganiseerd te houden. Je kunt zowel in de winkel als online bestellen, en de klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Blokker Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Blokker Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Putten

Bezoekers bekeken ook