Boekweit

Boekweit is een Kinderopvang gelegen aan Boekweitstraat 20 in Putten.

Meer informatie over Boekweit in Putten

In Putten hebben ze twee kindcentra genaamd Kelnarij en Boekweit. Deze kindcentra bieden een veilige speelplaats voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ze bevinden zich in een groene omgeving en maken regelmatig uitstapjes naar het park de Groene Scheg. Bij kindcentrum Boekweit worden kinderen uitgedaagd en gestimuleerd om te leren door te experimenteren en zelf te ervaren. Er is een vast team van enthousiaste pedagogisch medewerkers die activiteiten en uitstapjes organiseren. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de Week tegen Pesten en wordt de Dag van de Pedagogisch Professional gevierd. Ook worden er pedagogische tips gedeeld met ouders.

Wil je weten wat Boekweit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boekweit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boekweit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boekweit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Boekweit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boekweit

Bezoekers bekeken ook