BoerenBed Landgoed Volenbeek

BoerenBed Landgoed Volenbeek is een Boerderijverblijf gelegen aan Telgerweg, Oude Telgterweg 229 in Ermelo.

Meer informatie over BoerenBed Landgoed Volenbeek in Ermelo

Je kunt nu jouw plekje reserveren op Landgoed Volenbeek in Gelderland. Op deze melkveehouderij kun je genieten van een simpel leven en word je dagelijks omringd door zo'n 75 koeien. Je verblijft in een tenthuisje met uitzicht op de weide waar de koeien grazen. Op de boerderij kun je hutten bouwen, in bomen klimmen en helpen met het verzorgen van de koeien. Daarnaast kun je ook de omgeving verkennen met de beschikbare fietsen en een bezoek brengen aan attracties zoals het Kröller Müller Museum en Nationaal Park de Hoge Veluwe. Op de boerderij zijn ook verschillende dieren te vinden, zoals kippen, katten, konijnen, kalfjes, lammetjes, cavia's, alpaca's en natuurlijk koeien. Je kunt jouw plekje reserveren voor 2024 met een flexibele omboekgarantie en slechts €100 aanbetaling.

Wil je weten wat BoerenBed Landgoed Volenbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BoerenBed Landgoed Volenbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BoerenBed Landgoed Volenbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoerenBed Landgoed Volenbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar BoerenBed Landgoed Volenbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BoerenBed Landgoed Volenbeek

Bezoekers bekeken ook