Bor Bouw

Bor Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Claasgoed 3 in Putten.

Meer informatie over Bor Bouw in Putten

Bor Bouw Putten is een betrouwbaar en betaalbaar bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in metselwerk, timmerwerk en tegelwerk, zowel voor nieuwbouw als verbouw. Ze hebben een uitgebreide website waarop ze al gerealiseerde projecten laten zien en staan klaar om vragen te beantwoorden. Het bedrijf is begonnen als een bedrijf dat voornamelijk metselwerk deed, maar is inmiddels uitgegroeid tot een all-round bouwbedrijf in Putten. Naast metselwerk bieden ze ook timmerwerk, tegelwerk en volledige verbouwingen aan. Neem contact met hen op om te zien wat ze voor jou kunnen betekenen.

Wil je weten wat Bor Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bor Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bor Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bor Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Bor Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bor Bouw

Bezoekers bekeken ook