Bos Installatietechniek

Bos Installatietechniek is een Verwarmingsinstallateur gelegen aan Hoge Eng West 1 in Putten.

Meer informatie over Bos Installatietechniek in Putten

Bos Installatietechniek is al 72 jaar actief in de installatietechniek. Ze leveren en monteren kwaliteitsproducten van meer dan 40 A-merken. Het bedrijf richt zich op zowel de particuliere als zakelijke markt en verzorgt installaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ze hebben onder andere complete badkamers gerealiseerd in Putten en Nijkerk, waarbij ze ook verantwoordelijk waren voor de sloop en afmontage. Daarnaast hebben ze 14 zonnepanelen geleverd en gemonteerd in Putten. Ook hebben ze de W-installaties verzorgd voor een nieuwbouwwoning in Epe, waaronder loodgieterswerk, sanitair, ventilatie, vloerverwarming, warmtepomp, koeling en dak- en zinkwerk. Bos Installatietechniek is op zoek naar een enthousiaste loodgieter/Cv-monteur en een administratief medewerker. Ze bieden een totaalpakket aan voor nieuwbouw- en renovatieprojecten en zijn het aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Ze adviseren ook over duurzame energie en zijn gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van technische installaties. Ze zorgen voor comfort op zowel woon- als werkplekken, inclusief verlichting, verwarming- en ventilatiesystemen. Bos Installatietechniek staat bekend als een innovatief bedrijf dat zich constant verdiept in nieuwe technieken.

Wil je weten wat Bos Installatietechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bos Installatietechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bos Installatietechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bos Installatietechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Bos Installatietechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bos Installatietechniek

Bezoekers bekeken ook