Bosbad Putten

Bosbad Putten is een Openbaar zwembad gelegen aan Zuiderveldweg 6 in Putten.

Meer informatie over Bosbad Putten in Putten

Bij Bosbad Putten bieden ze een divers aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Je kunt hier tickets reserveren voor recreatief zwemmen of baantjes zwemmen. Het buitenbad is gesloten vanaf 10 september 2023. Het zwembad heeft een spectaculaire wildwaterbaan van 110 meter en een glijbaan met lichteffecten. Bij mooi weer kun je ook genieten van het heerlijke buitenbad. Daarnaast is er een restaurant en een ligweide waar je kunt uitrusten. Voor kinderen is er een grote speeltuin en professionals leren graag kinderen zwemmen op een snelle, goede en veilige manier. Alle faciliteiten zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Bosbad Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bosbad Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bosbad Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bosbad Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Bosbad Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bosbad Putten

Bezoekers bekeken ook