Bosgasten

Bosgasten is een Bed & Breakfast gelegen aan Zuiderveldweg 12 in Putten.

Meer informatie over Bosgasten in Putten

Er is een nieuwe luxe kamer genaamd 'De Boskamer' toegevoegd aan de fotogalerij van de accommodatie. De accommodatie biedt duurzame overnachtingen met zonnepanelen, een warmtepomp voor gasloze verwarming, LTV vloerverwarming en radiatoren, ledverlichting en een keuzeontbijt om voedselverspilling te voorkomen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om cadeaubonnen te realiseren. In de omgeving van Putten kunnen gasten fietsen van knooppunt naar knooppunt. Er zijn positieve recensies van gasten die het domein fantastisch, geweldig, tof, volle batterij, gastvrij, heerlijk, een oase van rust en een parel in de Puttense bossen vonden. Er wordt benadrukt dat de accommodatie schoon, mooi ingericht, comfortabel, rustig en goed gelegen is. De gastvrouw wordt geprezen om haar vriendelijkheid, behulpzaamheid en attentheid. Het ontbijt wordt ook als heerlijk en goed gepresenteerd ervaren. Al met al wordt de accommodatie sterk aanbevolen en zijn gasten van plan om terug te komen.

Wil je weten wat Bosgasten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bosgasten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bosgasten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bosgasten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Bosgasten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bosgasten

Bezoekers bekeken ook