Brasserie Schovenhorst

Brasserie Schovenhorst is een Restaurant gelegen aan Garderenseweg 93 Bis in Putten.

Meer informatie over Brasserie Schovenhorst in Putten

In de ommuurde tuin van Landgoed Schovenhorst, midden op de Veluwe, bevindt zich Brasserie Schovenhorst. Deze gezellige brasserie is de perfecte locatie voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak, een borrel of een heerlijke maaltijd. Daarnaast is het landgoed ook geschikt voor bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en andere festiviteiten. Het landgoed zelf heeft veel mooie plekjes en bijzondere verhalen om te ontdekken. De brasserie heeft een uniek terras in de ommuurde tuin waar gasten kunnen genieten van gebak, lunch of borrel. Reserveringen kunnen telefonisch worden gemaakt en de openingstijden variëren afhankelijk van het seizoen. Het contactinformatie van Brasserie Schovenhorst is te vinden op de website van Landgoed Schovenhorst.

Wil je weten wat Brasserie Schovenhorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Schovenhorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Schovenhorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Schovenhorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Brasserie Schovenhorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Schovenhorst

Bezoekers bekeken ook