Broekhuis Mode

Broekhuis Mode is een Kledingwinkel gelegen aan Dorpsstraat 80-82 in Putten.

Meer informatie over Broekhuis Mode in Putten

Broekhuis Mode is een modezaak in Barneveld en Putten die al 125 jaar bestaat. Ze hebben een uitgebreide collectie dames- en herenmode van verschillende merken, waarbij kwaliteit, pasvorm en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het team van Broekhuis Mode staat altijd klaar om klanten te adviseren bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast bieden ze ook private shopping aan, waarbij klanten op afspraak buiten openingstijden kunnen komen winkelen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en acties? Dan kun je Broekhuis Mode volgen op Facebook en Instagram, of je inschrijven voor de nieuwsbrief. De openingstijden van de winkels zijn op dinsdag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 17.30 uur, op vrijdag van 9.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website.

Wil je weten wat Broekhuis Mode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broekhuis Mode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broekhuis Mode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broekhuis Mode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Broekhuis Mode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broekhuis Mode

Bezoekers bekeken ook