Bruna

Bruna is een Boekwinkel gelegen aan Dorpsstraat 34 in Putten.

Meer informatie over Bruna in Putten

Het is Kookboekenweek en dat betekent dat er veel aandacht is voor kookboeken. Daarnaast worden ook andere boeken besproken, zoals "Haemin Sunim's wijsheden voor moeilijke tijden" en een boek over gebeurtenissen op de Oostzee. Ook wordt er aandacht besteed aan het gevoel van kerstvreugde met het tijdschrift Foodies. Verder zijn er verschillende boeken top 100 lijsten en wordt er gesproken over een boek van de auteur van "Ik ben Pelgrim" en een boek met opmerkelijke openhartigheid. Tot slot wordt er vermeld dat een boek razend populair is geworden op TikTok en dat er een aanbeveling is voor de beste inkt.

Wil je weten wat Bruna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Bruna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruna

Bezoekers bekeken ook