Buitenplaats Putterheijde

Buitenplaats Putterheijde is een Vakantiepark gelegen aan Oude Prinsenweg 1a (navigatie nr 3! in Putten.

Meer informatie over Buitenplaats Putterheijde in Putten

Buitenplaats Putterheijde is een prachtige plek om te verblijven op de Veluwe. Het park biedt verschillende accommodaties, waaronder glamping safari lodges, kampeerplaatsen en tiny houses. Op het park zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals verwarmd sanitair, een wasserette, internet en digitale tv op de vaste plaatsen, en WIFI op verschillende plekken. Daarnaast zijn er verschillende recreatiemogelijkheden, zoals picknicken en jeu-de-boulen in het speelbos, beachvolleybal en voetbal, en een recreatieruimte met speeltuin. In de omgeving zijn er ook veel activiteiten te doen, zoals het verkennen van de natuurgebieden, een bezoek aan de wellness sauna, en klimmen in Klimbos Garderen. Het park ligt ook op loopafstand van restaurants, winkels, het bos en heidevelden. Op de plattegrond is te zien waar alle voorzieningen zich bevinden en vanaf het park kun je direct de natuur in of naar het naastgelegen Landalpark gaan. Kortom, Buitenplaats Putterheijde biedt een ideale plek voor een vakantie op de Veluwe.

Wil je weten wat Buitenplaats Putterheijde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buitenplaats Putterheijde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buitenplaats Putterheijde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitenplaats Putterheijde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Buitenplaats Putterheijde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buitenplaats Putterheijde

Bezoekers bekeken ook