Cafetaria Het Eethuis

Cafetaria Het Eethuis is een Restaurant gelegen aan Kerkplein 8 in Putten.

Meer informatie over Cafetaria Het Eethuis in Putten

Cafetaria Het Eethuis is het bekendste cafetaria van Putten, gelegen in het hart van het dorp op het Kerkplein. Ze bieden voldoende zitplaatsen binnen en op het terras, evenals parkeergelegenheid voor de deur. Op de menukaart staan overheerlijke zelfgemaakte nasiballen, bamiblokken, nasi- en bamimaaltijden, naast andere gerechten zoals saté, schnitzel en karbonade. U kunt ook lunchen met uitsmijters, tosti's, belegde broodjes en hamburgers. Daarnaast bieden ze spaarkaarten en andere acties om voordelig te snacken. Het cafetaria heet u graag welkom.

Wil je weten wat Cafetaria Het Eethuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Het Eethuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Het Eethuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Het Eethuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Cafetaria Het Eethuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Het Eethuis

Bezoekers bekeken ook