Camping "De Vriendschap"

Camping "De Vriendschap" is een Kampeerterrein gelegen aan Hessenweg 8 in Putten.

Meer informatie over Camping "De Vriendschap" in Putten

Camping De Vriendschap is een kleinschalige camping op de Veluwe met vakantiehuisjes, een Tiny House en een Pipowagen, evenals ruime kampeerplekken. Het terrein beslaat 7000m2 en is gericht op volwassenen en soloreizigers. De camping heeft geen voorzieningen zoals een winkeltje of kantine, maar biedt wel tips voor leuke plekjes in de omgeving. Honden zijn toegestaan op de kampeerplekken, maar niet in de accommodaties. Gasten kunnen overnachten in de vakantiewoningen, Tiny House of Pipowagen, maar ook met een eigen kampeermiddel. De eigenaren, Bertwin en Marije Hooijer, hebben de camping in 2019 overgenomen en hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om het te transformeren. Kamperen is mogelijk van april tot oktober. Het contactadres van de camping is Hessenweg 8, 3881 NM Putten, en het telefoonnummer is 06-37128050.

Wil je weten wat Camping "De Vriendschap" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping "De Vriendschap" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping "De Vriendschap"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping "De Vriendschap" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Camping "De Vriendschap" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping “De Vriendschap”

Bezoekers bekeken ook