Carrosseriewerk

Carrosseriewerk is een Vrachtwagenreparatie gelegen aan Nijverheidsweg 4G in Putten.

Meer informatie over Carrosseriewerk in Putten

Carrosseriewerk Van de Weijer is een specialist in carrosseriebouw en bedrijfswageninrichting. Ze bieden maatwerkoplossingen voor open of gesloten carrosserieën, schuifzeilen, koel/vries systemen, wisselsystemen, speciale carrosserieën en autolaadkranen. Ze zorgen ook voor de keuringen van laadkleppen en autolaadkranen. Het bedrijf biedt actieve begeleiding bij het maken van de beste keuze voor de klant, zodat zij het maximale rendement halen uit hun investering in hun wagenpark. Ze hebben al verschillende projecten succesvol afgerond, waaronder een Scania R500 met een Hiab X-HiPro 638 E-6 en 150x6 jib op een W-floor, een Tatra Phoenix PR 3333 6x6 met een Hiab X-HiPro 232 E-5 autolaadkraan, een Volvo FM met een open carrosserie en een Hiab 362 EP-5, een Daf XD 6x2 met een Hiab X-HiPro 558 EP-5 op een open carrosserie en 2 Volvo FL met een Hiab X-Duo 058 DS-2 en achterover kipper. Klanten kunnen contact opnemen voor meer informatie of een offerte aanvragen bij Van de Weijer. Ze hebben vestigingen in Barneveld en Lunteren.

Wil je weten wat Carrosseriewerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carrosseriewerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carrosseriewerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carrosseriewerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Carrosseriewerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carrosseriewerk

Bezoekers bekeken ook