Chicky's Fresh Potatoes

Chicky's Fresh Potatoes is een Kiprestaurant gelegen aan Kerkstraat 42 in Putten.

Meer informatie over Chicky's Fresh Potatoes in Putten

Chicky's Fresh Potatoes is een nieuw restaurantconcept in Putten en omgeving. Ze zijn gespecialiseerd in scharrelkip en verse friet. Het restaurant heeft een open keuken waar je kunt zien hoe de gerechten worden bereid. De aardappels voor de friet worden op ambachtelijke wijze gesneden en de frites worden gebakken in speciaal ontworpen frituurovens. Het restaurant biedt plaats aan 36 personen en heeft een warme uitstraling. Je kunt er ook afhalen of gebruik maken van de bezorgservice. Chicky's Fresh Potatoes frituurt verantwoord en gebruikt 100% plantaardige frituurolie. Marieke, Joost en Rosalie heten je van harte welkom bij Chicky's Fresh Potatoes.

Wil je weten wat Chicky's Fresh Potatoes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chicky's Fresh Potatoes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chicky's Fresh Potatoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chicky's Fresh Potatoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Chicky's Fresh Potatoes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chicky’s Fresh Potatoes

Bezoekers bekeken ook