Chinees Oosters Restaurant Azië

Chinees Oosters Restaurant Azië is een Aziatisch restaurant gelegen aan Dorpsstraat 58 in Putten.

Meer informatie over Chinees Oosters Restaurant Azië in Putten

Bij Restaurant Azië op de Veluwe kunt u genieten van heerlijke All You Can Eat tapas en a la carte gerechten. Daarnaast bieden ze ook afhaalmogelijkheden. Het restaurant is al ruim 30 jaar een begrip in Putten en is het eerste Chinese restaurant in de stad. U kunt hier in een ontspannen en gezellige sfeer genieten van de Aziatische keuken. Als u geen tijd heeft om te koken, kunt u ook gerechten afhalen. De contactgegevens van het restaurant zijn te vinden op de website. Het restaurant is op maandag gesloten, maar de rest van de week geopend van 16:30 tot 21:00 uur. Op vrijdag en in het weekend zijn ze zelfs open tot 21:30 uur. Tot slot zijn ze op zoek naar personeel voor in de bediening.

Wil je weten wat Chinees Oosters Restaurant Azië verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Oosters Restaurant Azië of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Oosters Restaurant Azië? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Oosters Restaurant Azië het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Chinees Oosters Restaurant Azië reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Oosters Restaurant Azië

Bezoekers bekeken ook