Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) Putten

Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) Putten is een Christelijke kerk gelegen aan Hoflaan 3 in Putten.

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) Putten in Putten

Welkom op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk Putten. Ons kerkgebouw wordt ook als aula gebruikt en bevindt zich naast de nieuwe begraafplaats. De kerk is te vinden aan de Hoflaan 3, parallel aan de provinciale weg N798. We nodigen u uit om onze diensten bij te wonen, die in principe elke zondag om 9:30 uur en 16:30 uur plaatsvinden. Er is kinderoppas tijdens beide diensten en om de week is er 's middags bijbelklas. U kunt de diensten ook thuis beluisteren via de Kerktelefoon of internet. Daarnaast zijn de diensten te volgen via een live-videoverbinding. Op de website vindt u ook informatie over onze gemeente en de diensten. Tijdens de coronapandemie gelden er andere regels.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) Putten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) Putten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) Putten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) Putten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) Putten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK) Putten

Bezoekers bekeken ook