College van Kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Andreaskerk (kerkgenootschap)

College van Kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Andreaskerk (kerkgenootschap) is een Kerk gelegen aan Voorthuizerstraat 14 in Putten.

Meer informatie over College van Kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Andreaskerk (kerkgenootschap) in Putten

De dankdagdienst voor de kinderen zal deze keer plaatsvinden in De Aker in plaats van de Andreaskerk. Op 24 oktober en 21 november zal Willemijn de Weerd, een van de schrijfsters van 'De goed-genoeg-ouder', naar onze kerk komen. De gemeenteavond die gepland stond op 26 oktober is verplaatst vanwege een extra gemeenteavond op 5 oktober. Er is veel interesse getoond in de Andreaskalender en al meer dan 1.000 leden maken gebruik van de Scipio App. Er zijn op dit moment geen geplande kerkdiensten. De gebedsgroep komt regelmatig bij elkaar en er is een geloof & opvoeding bijeenkomst voor tieners met Willemijn van de Weerd. De adresgegevens van de Andreaskerk zijn Voorthuizerstraat 14, 3881 SH Putten. De ochtenddienst begint om 9:00 en 10:30 uur en de avonddienst om 19:00 uur. Let op, op feestdagen kunnen de tijden afwijken.

Wil je weten wat College van Kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Andreaskerk (kerkgenootschap) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van College van Kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Andreaskerk (kerkgenootschap) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij College van Kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Andreaskerk (kerkgenootschap)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je College van Kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Andreaskerk (kerkgenootschap) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar College van Kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Andreaskerk (kerkgenootschap) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. College van Kerkrentmeesters van de Hervormde Gemeente Andreaskerk (kerkgenootschap)

Bezoekers bekeken ook