Cursum

Cursum is een IT-consultancy gelegen aan Midden Engweg 27 in Putten.

Meer informatie over Cursum in Putten

Nu klanten altijd en overal online bestellingen kunnen plaatsen, is het essentieel dat de technologie achter uw e-commerce platform goed functioneert. Met onze jarenlange ervaring in e-commerce kunnen wij u helpen met uw omnichannel uitdagingen. Samen met ons team van specialisten zorgen wij voor uw e-commerce projecten. We bieden diverse diensten aan, waaronder het optimaliseren van de online merkervaring en het aanpassen van onze dienstverlening aan uw behoeften. Daarnaast hebben we verschillende projecten uitgevoerd, zoals het implementeren van HCL Commerce op Google Cloud voor Intertoys en het opzetten van DevOps support contracten. Als u nieuwsgierig bent naar onze ideeën voor uw project, neem dan contact met ons op.

Wil je weten wat Cursum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cursum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cursum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cursum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Cursum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cursum

Bezoekers bekeken ook