De Beautylodge

De Beautylodge is een Schoonheidsspecialist gelegen aan Wildforsterweg 1 in Putten.

Meer informatie over De Beautylodge in Putten

Mijn naam is Robin van der Hoeven en samen met mijn man zijn we in 2019 begonnen met onze gezamenlijke salon in Koudhoorn, Putten. Ik wil graag iets meer over mezelf en hoe dit idee is ontstaan vertellen. We kregen de kans om een huis met aparte garage te kopen, wat meer mogelijkheden en ruimte bood voor groei. Mijn moeder suggereerde toen om mij om te scholen tot schoonheidsspecialist, omdat ik vroeger altijd bezig was met mijn puistjes en acne. Ik ging op zoek naar een school om het vak te leren en naar een merk om mee te werken. In 2019 openden we onze salon, maar kort daarna moesten we vanwege de coronapandemie ons werk tijdelijk neerleggen. Ondanks de lockdowns hebben we een enorme groei doorgemaakt en zien we steeds meer tevreden klanten terugkomen. Onze salon onderscheidt zich qua ligging, type salon en behandelingen. We bieden geen doorsnee behandelingen aan, maar een combinatie van innovatieve producten, unieke behandeltechnieken en massages. De formuleringen zijn natuurlijk en vrij van schadelijke stoffen. Elke behandeling begint met het Tranquility-welkomstritueel voor ontspanning van lichaam en geest. De behandeltijden zijn op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, en andere tijden zijn mogelijk in overleg.

Wil je weten wat De Beautylodge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Beautylodge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Beautylodge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Beautylodge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar De Beautylodge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Beautylodge

Bezoekers bekeken ook