De Boer op Automaat

De Boer op Automaat is een Kruidenier gelegen aan Halvinkhuizerweg 125 in Putten.

Meer informatie over De Boer op Automaat in Putten

Eind februari 2020 is de "De Boer op" automaat geopend, een zelfbedieningsautomaat waar alleen met pin en contactloos betaald kan worden. Naast biologische en scharreleieren zijn er ook andere streekproducten verkrijgbaar. De automaat bevindt zich in Putten en is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:30, op zondag is de automaat gesloten. Er worden onder andere biologische eieren, boerenkaas, volle melk, yoghurt en vruchtenyoghurt verkocht. Daarnaast is er ook huisgemaakte tokkelroom, stoofvlees en kip verkrijgbaar. De boeren zijn blij met klanten die speciaal naar de automaat komen voor verse eieren en zijn gemotiveerd om het aanbod uit te breiden. Klanten kunnen contact opnemen via een bericht of meer informatie opvragen bij De Boer Op Automaat.

Wil je weten wat De Boer op Automaat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Boer op Automaat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Boer op Automaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Boer op Automaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar De Boer op Automaat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Boer op Automaat

Bezoekers bekeken ook