De Gervenstal

De Gervenstal is een Hotel gelegen aan Gervenseweg 21 in Putten.

Meer informatie over De Gervenstal in Putten

In het buitengebied van Putten, op 200 meter van het bos, ligt buurtschap de Gerven. Hier heerst een rustige en serene sfeer die iedereen die hier komt onder de indruk brengt. Het leven tussen de boeren in deze omgeving is geweldig, vooral in de zomer wanneer ze druk bezig zijn met het binnenhalen van hooi en mais voor de winter. Je kunt dit goed zien wanneer je langs de weilanden rijdt of wandelt. In de herfst kun je genieten van de prachtige kleuren voordat de winter aanbreekt. Groen wordt afgewisseld door rood en geel, en in de winter verandert de wereld in een sprookjesachtig landschap met kale bomen bedekt met rijp of sneeuw. Deze omgeving is ideaal voor fietsers, wandelaars en rustzoekers, met veel fiets- en wandelroutes door het bos en langs de weilanden. Door de centrale ligging ben je ook snel in Voorthuizen, Barneveld en het centrum van Putten, waar je gezellige terrasjes, restaurants en winkels kunt vinden. Op woensdagochtend is er een markt in het centrum van Putten waar je kunt genieten van een vers gebakken visje bij de fontein op de brink.

Wil je weten wat De Gervenstal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Gervenstal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Gervenstal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gervenstal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar De Gervenstal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Gervenstal

Bezoekers bekeken ook