De Hertogh Eten en Drinken

De Hertogh Eten en Drinken is een Restaurant gelegen aan Kerkplein 2 in Putten.

Meer informatie over De Hertogh Eten en Drinken in Putten

Grand Café de Hertogh is een gezellig grand café gelegen in het centrum van Putten aan het Kerkplein. Zowel binnen als buiten op het ruime terras kun je hier terecht voor een kop koffie met gebak, een goed glas wijn of bier, een heerlijke lunch, een verrassend diner of een gevarieerde borrelplank. Jong en oud zijn welkom vanaf de lunch tot 's avonds laat. Naast een uitgebreide menukaart bieden ze ook diverse arrangementen aan, zoals een 'High Wine' of 'High Beer'. De keuken bereidt met passie een breed assortiment aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten, waarbij voornamelijk regionale streekproducten worden gebruikt. De bar schenkt naast wisselende bieren en wijnen ook cappuccino's en zomerse cocktails. In het weekend is er regelmatig live muziek voor een stijlvolle uitgaansavond.

Wil je weten wat De Hertogh Eten en Drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hertogh Eten en Drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hertogh Eten en Drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hertogh Eten en Drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar De Hertogh Eten en Drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hertogh Eten en Drinken

Bezoekers bekeken ook