De Huifkar Partycentrum / Pannenkoekhuis

De Huifkar Partycentrum / Pannenkoekhuis is een Crêperie gelegen aan Kerkstraat 67 in Putten.

Meer informatie over De Huifkar Partycentrum / Pannenkoekhuis in Putten

Bij Pannenkoekhuis De Huifkar op de Veluwe kun je heerlijke pannenkoeken afhalen of genieten van een vleesgerecht. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 15:00 uur. De pannenkoeken zijn erkend als Veluws streekproduct en worden gemaakt van lokaal meel. Het restaurant is kindvriendelijk met een speeltuin en de mogelijkheid om je eigen pannenkoek te versieren. Daarnaast zijn er ook hartige en zoete specialiteiten en vleesgerechten beschikbaar. De ingrediënten voor de pannenkoeken komen van lokale partners, zoals boerderij de Kolke en Hallo Koe. Het restaurant is al sinds 2006 een begrip in de regio en is goed te combineren met uitjes in de omgeving, zoals een boswandeling bij landgoed Schovenhorst of een dagje zwemmen bij Bosbad Putten. Als je recent je zwemdiploma hebt gehaald, krijg je een gratis kindermenu bij vertoon van het diploma. Het restaurant is lid van de vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants.

Wil je weten wat De Huifkar Partycentrum / Pannenkoekhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Huifkar Partycentrum / Pannenkoekhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Huifkar Partycentrum / Pannenkoekhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Huifkar Partycentrum / Pannenkoekhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar De Huifkar Partycentrum / Pannenkoekhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Huifkar Partycentrum / Pannenkoekhuis

Bezoekers bekeken ook