De Lichtster

De Lichtster is een Lampenwinkel gelegen aan Dorpsstraat 83 in Putten.

Meer informatie over De Lichtster in Putten

De Lichtster is al 60 jaar een bekend begrip in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1948 en begon met de fabricage en groothandel van lampenkappen. Inmiddels hebben ze ook verschillende winkels waar je terecht kunt voor zowel klassieke als moderne inrichting. Ze bieden lampen aan in allerlei stijlen, tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast hebben ze een groot assortiment aan lichtbronnen, zoals TL-buizen, halogeen en energiezuinige lampen. De lampenkappen worden in verschillende ateliers gemaakt en zijn verkrijgbaar in diverse modellen en stoffen. Ze hebben standaard veel keuze, maar kunnen ook op verzoek en bestelling afwijkende maten maken. Naast lampenkappen en voeten bieden ze ook andere lampenarmaturen aan, waaronder een grote verscheidenheid aan spots. Deze spots zijn leverbaar in diverse kleuren en geschikt voor led lichtbronnen. De winkel van De Lichtster is gevestigd aan de Dorpsstraat 83 in Putten en ze verwelkomen je graag.

Wil je weten wat De Lichtster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lichtster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lichtster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lichtster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar De Lichtster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lichtster

Bezoekers bekeken ook