De Oude Deel

De Oude Deel is een Cafetaria gelegen aan Stationsstraat 125 in Putten.

Meer informatie over De Oude Deel in Putten

Café- Cafetaria De Oude Deel is een gezellig en sfeervol eetcafé gelegen tegenover het station van Putten. Het doel van het café is om alle gasten zich thuis te laten voelen. Ze bieden verschillende mogelijkheden voor koffie, borrel, lunch en diner, met heerlijke huisgemaakte spareribs en andere uitgebreide menu's. Daarnaast organiseren ze ook verschillende evenementen en kun je gratis gebruik maken van dartborden. Reserveren is niet nodig, maar wel prettig voor grote gezelschappen. Het café en de cafetaria zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 11:00 uur en op zondag vanaf 14:00 uur. Voor vragen en opmerkingen kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat De Oude Deel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Oude Deel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Oude Deel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Oude Deel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar De Oude Deel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Oude Deel

Bezoekers bekeken ook