De Proeverij Cafetaria & Sushi

De Proeverij Cafetaria & Sushi is een Snackbar gelegen aan Klaas Bosstraat 20 in Putten.

Meer informatie over De Proeverij Cafetaria & Sushi in Putten

Welkom bij Sushi de Proeverij! Benieuwd naar ons menu? Scroll naar beneden om onze menukaart te bekijken en direct te bestellen! Onze klanten geven ons 5 sterren na 922 beoordelingen. Bestel en ervaar het zelf! Meld u aan voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij elke bestelling spaart u 1 punt, en bij 5 punten krijgt u €1 korting. Download onze app voor Android en iOS en bestel sneller en eenvoudiger. Houd onze website en app in de gaten voor nieuwe acties en aanbiedingen. Momenteel is de website van Sushi de Proeverij gesloten. Er zijn verschillende acties, zoals korting op Crab en shrimp spring rolls, Roll Mix Deluxe, Family Box, Kyoto Box, Maki Mix Plus, en De Proeverij Box Deluxe. U kunt ook uw eigen roll samenstellen en er zijn verschillende sushi menu's beschikbaar. Daarnaast bieden we ook side dishes, sashimi en new style sashimi aan.

Wil je weten wat De Proeverij Cafetaria & Sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Proeverij Cafetaria & Sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Proeverij Cafetaria & Sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Proeverij Cafetaria & Sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar De Proeverij Cafetaria & Sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Proeverij Cafetaria & Sushi

Bezoekers bekeken ook