detruienwinkel.nl

detruienwinkel.nl is een Damesmode gelegen aan Dorpsstraat 21 in Putten.

Meer informatie over detruienwinkel.nl in Putten

Detruienwinkel.nl is een speciaalzaak voor truien, vesten en sjaals gebreid van natuurlijke materialen zoals wol, katoen, linnen en alpaca. Ze bieden truien en vesten van verschillende merken in diverse stijlen. De winkel is gevestigd in de Dorpsstraat 21, 3881 BA Putten (GLD), Nederland en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. In de winkel zijn er nieuwe items zoals de Eribé Knitwear sjaal Aloa, beenwarmers gebreid van 100% wol, gevoerde vesten met ritssluiting en afritsbare capuchon, Shakaloha gevoerde vesten voor dames en heren, sjaals en hoofdbanden gebreid in fair isle patroon. De winkel biedt ook klantenservice en heeft een fysieke winkel waar passen mogelijk is. Bestellingen boven €50,- worden gratis verzonden, en retouren worden snel terugbetaald.

Wil je weten wat detruienwinkel.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van detruienwinkel.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij detruienwinkel.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je detruienwinkel.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar detruienwinkel.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. detruienwinkel.nl

Bezoekers bekeken ook