DJK Building

DJK Building is een Bouwbedrijf gelegen aan Schovenhorsterveldweg 6 in Putten.

Meer informatie over DJK Building in Putten

DJK Bouw is een jong en modern bouwbedrijf dat in 2015 is opgericht in Putten. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, variërend van verbouwingen tot nieuwbouwprojecten en van onderhoud tot renovaties. DJK Bouw werkt samen met betrouwbare onderaannemers om bijna alles te kunnen regelen. Of u nu zelf wilt meehelpen met de klus of alles wilt uitbesteden, DJK Bouw denkt graag met u mee om tot de beste oplossing te komen en het project naar uw tevredenheid te realiseren. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen, renovaties, sanitair projecten, aanbouw, timmerwerk en interieurbouw. DJK Bouw is gevestigd aan de Schovenhorsterveldweg 6 in Putten en is bereikbaar op het telefoonnummer 06 25502845.

Wil je weten wat DJK Building verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DJK Building of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DJK Building? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DJK Building het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar DJK Building reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DJK Building

Bezoekers bekeken ook