E & H Hairline

E & H Hairline is een Kapper gelegen aan Bakkerstraat 13 in Putten.

Meer informatie over E & H Hairline in Putten

Al sinds 2001 staat het vakkundige en gezellige team van E & H Hairline klaar in hun salon om klanten te verwelkomen. Of je nu trendy kort haar wilt, klassiek opgestoken haar, een prachtige kleur of een mooie gloed, E & H Hairline is er voor iedereen. Het handelsmerk van de salon is mooi gekleurd, geknipt, glanzend en gezond haar. Ze vinden service, sfeer en gezelligheid erg belangrijk. Naast haarbehandelingen bieden ze ook schoonheidsbehandelingen, extensions, make-up, zonnebanken en barbiersbehandelingen aan. Je kunt meestal op afspraak terecht, maar kunt ook altijd binnenlopen om te kijken of er op dat moment nog plek is. Ze hopen je te ontmoeten in hun sfeervolle salon.

Wil je weten wat E & H Hairline verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van E & H Hairline of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij E & H Hairline? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E & H Hairline het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar E & H Hairline reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. E & H Hairline

Bezoekers bekeken ook