Eddy Wernsen

Eddy Wernsen is een Slagerij gelegen aan Kruishaarseweg 15 in Putten.

Meer informatie over Eddy Wernsen in Putten

In de tekst wordt geadverteerd voor verschillende barbecue gerelateerde activiteiten en producten. Zo worden er Grillmaster workshops aangeboden waarbij je de echte smaak van BBQ kunt proeven en een Grillmaster kunt worden. Er zijn ook BBQ (groeps)pakketten beschikbaar, evenals Weber BBQ Tapas met diverse kleine gerechtjes op de barbecue. Daarnaast is er een Weber Grillmaster workshop waarbij je je eigen menu kunt maken. Voor evenementen en feestjes kan gebruik worden gemaakt van de Weber demokoks van Eddy Wernsen. Verder wordt er aangegeven dat echt vlees het beste bij de (markt)slager gehaald kan worden. Er worden advies en specialiteiten aangeboden door slager Eddy Wernsen. Het vlees komt van de eigen boerderij van Eddy Wernsen, waar hij goed voor zijn eigen dieren zorgt. Het vlees is vers gesneden en het proeven van echt vlees van de markt is belangrijk. Er kan contact worden opgenomen via Whatsapp of via de gegeven contactinformatie.

Wil je weten wat Eddy Wernsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eddy Wernsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eddy Wernsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eddy Wernsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Eddy Wernsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eddy Wernsen

Bezoekers bekeken ook