Eetsaloon Snackcounter Het Smulhuisje

Eetsaloon Snackcounter Het Smulhuisje is een Restaurant gelegen aan Krachtighuizerkern in Putten.

Meer informatie over Eetsaloon Snackcounter Het Smulhuisje in Putten

In het gezellige kleine restaurantje aan de rand van het bos in Putten kun je genieten van heerlijk eten. Alles wordt op verantwoorde wijze bereid en zoveel mogelijk met lokale producten. Er zijn luxe broodjes in verschillende varianten, zoals gerookte zalm, tonijnsalade, carpaccio en biefstukpuntjes. Daarnaast kun je genieten van de lekkerste bieren van de Veluwe, gebrouwen in de eigen brouwerij in Putten. En voor de liefhebbers zijn er smulburgers, 180 gram Iers rundvlees op een echte beer bun. Het restaurant heeft goede reviews en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 11:30 tot 21:00 uur. Kom langs en geniet van (h)eerlijk eten in een knusse omgeving!

Wil je weten wat Eetsaloon Snackcounter Het Smulhuisje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetsaloon Snackcounter Het Smulhuisje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetsaloon Snackcounter Het Smulhuisje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetsaloon Snackcounter Het Smulhuisje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Eetsaloon Snackcounter Het Smulhuisje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetsaloon Snackcounter Het Smulhuisje

Bezoekers bekeken ook