Electro World Putten Van Rossem

Electro World Putten Van Rossem is een Elektronicawinkel gelegen aan Dorpsstraat 68 in Putten.

Meer informatie over Electro World Putten Van Rossem in Putten

Electro World Van Rossem in Putten is al sinds 1988 dé specialist op het gebied van consumentenelektronica. Met een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten zoals huishoudelijke apparaten, TV en audio apparatuur en inbouw apparatuur, bieden zij de beste service en advies aan hun klanten. Naast de verkoop van producten, biedt Van Rossem ook reparatieservice, inbouwservice, bezorgservice en installatieservice aan. Ze hebben een lokale technische dienst die storingen aan apparaten snel en vakkundig verhelpt. Electro World Van Rossem hecht veel waarde aan persoonlijk contact met de klant en zoekt collega's die deze waarde ook hoog in het vaandel hebben staan. Bij Van Rossem staat tevredenheid van de klant voorop en daarom bieden ze een complete service, van advies tot installatie en reparatie. Met een beoordeling van 9.2/10 laten de klanten zien dat ze zeer tevreden zijn over Electro World Van Rossem.

Wil je weten wat Electro World Putten Van Rossem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Electro World Putten Van Rossem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Electro World Putten Van Rossem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Electro World Putten Van Rossem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar Electro World Putten Van Rossem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Electro World Putten Van Rossem

Bezoekers bekeken ook