EMH-Tuinmeubelen.nl

EMH-Tuinmeubelen.nl is een Tuinmeubelwinkel gelegen aan Prins Hendrikweg 5 in Putten.

Meer informatie over EMH-Tuinmeubelen.nl in Putten

EMH Tuinmeubelen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van tuinmeubelen. De eigenaar, Merijn van den Hoorn, begon al op jonge leeftijd met timmeren en heeft nu besloten om van zijn passie zijn bedrijf te maken. Het assortiment van EMH Tuinmeubelen bestaat onder andere uit een tuinset picknick genaamd Staverden, een hoekbank genaamd Leuvenum en een bijzettafel genaamd Gortel. Het bedrijf biedt vakkundig advies en maatwerk aan, zodat klanten hun tuinmeubelen naar wens kunnen laten maken. Daarnaast zijn er exclusieve aanbiedingen beschikbaar voor alle klanten. Betaling kan vooraf per bank worden gedaan. Door gebruik te maken van de website van EMH Tuinmeubelen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het gebruik van cookies.

Wil je weten wat EMH-Tuinmeubelen.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EMH-Tuinmeubelen.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EMH-Tuinmeubelen.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EMH-Tuinmeubelen.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Putten. Opzoek naar EMH-Tuinmeubelen.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EMH-Tuinmeubelen.nl

Bezoekers bekeken ook